Αρχική Σελίδα Προϊόντατρισδιάστατη ισότιμη μετρώντας μηχανή

Τρισδιάστατη ισότιμη μετρώντας μηχανή ηλίου με τη μαρμάρινη βάση

Τρισδιάστατη ισότιμη μετρώντας μηχανή ηλίου με τη μαρμάρινη βάση

  • Τρισδιάστατη ισότιμη μετρώντας μηχανή ηλίου με τη μαρμάρινη βάση
Τρισδιάστατη ισότιμη μετρώντας μηχανή ηλίου με τη μαρμάρινη βάση
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: UNIMETRO
Πιστοποίηση: CE,ISO
Αριθμό μοντέλου: Ήλιο
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Discussible
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 3~5 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 40
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: CMM ισότιμη μετρώντας μηχανή Υλικό: Μαρμάρινη βάση
Μέτρηση της σειράς: 813 X 1200 X 710 χιλ. Diamension Overrall: 1585 X 2000 X 2900 χιλ.
Βάρος μηχανών: 2600KG MPEe: ≤ 1.8+L/350 (μm)
MPEp: ≤ 2.5μm Ψήφισμα κλίμακας: 0.5um
Υψηλό φως:

Τρισδιάστατη ισότιμη μετρώντας μηχανή ηλίου

,

550mm/s τρισδιάστατη ισότιμη μετρώντας μηχανή

,

μαρμάρινη τρισδιάστατη cmm μηχανή βάσεων

Τύπος 800*1200*700mm ηλίου τρισδιάστατη CMM ισότιμη μετρώντας μηχανή του Full Auto υψηλής ακρίβειας

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

                                             

«Το ήλιο» χαρακτηρίζεται από τη μηχανή υψηλότερης ακρίβειας που είναι UNIMETRO που αναπτύσσεται πλήρως και που σχεδιάζεται. Κάθε μέρος επιλέγεται αυστηρά στην περίοδο κατασκευής και σιγουρεύεται ότι όλα τα μέρη συνδέονται τέλεια και καίρια στην περίοδο συνέλευσης. Η αποδοχή της μέτρησης των μηχανών πραγματοποιείται σύμφωνα με το ISO 10360-2. Με αυτό τον τρόπο, δύο τυποποιημένες διαδικασίες αποδοχής χρησιμοποιούνται. Όλοι που μετρούν τις μηχανές μετριούνται με ένα υπερβολικό λέιζερ ακρίβειας. Κατόπιν, μια δοκιμή που προσαρμόζεται στα πρότυπα με τα DKD-επικυρωμένα στερεά μέτρα όπως οι φραγμοί μετρητών, η σφαίρα τα πιάτα, κ.λπ. διευθύνονται. Επομένως, η χρήση πελατών μηχανών είναι επιτέλους πραγματική υψηλή - ποιότητα, υψηλή ακρίβεια και γερμανική τεχνολογία.

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ

                          

Μέτρηση της περιοχής: X=813mm, Y=1220mm, Z=710mm

Γενική διάσταση: 1350 X 1580 X 2680 χιλ.

Ανώτατο βάρος μερών: 1200kg

Βάρος μηχανών: 2600kg

MPEe: ≤ 1.8+L/350 (μm)

MPEp: ≤ 2.5μm

Ψήφισμα κλίμακας: 0.5um

Ανώτατη τρισδιάστατη ταχύτητα: 550mm/s

Ανώτατη τρισδιάστατη επιτάχυνση: 700mm/s

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

                                                

Διπλή παθητική απόσβεση δόνησης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας:

CMM χρησιμοποιείται συνήθως στην επιχείρηση και κοντινός από τις άλλα μηχανές και το φορτηγό μεταφορών. Η δόνηση επηρεάζει την ακρίβεια CMM. Κάνετε ένα ειδικό ίδρυμα είναι μια λύση αλλά αυτό θα κοστίσει και θα ενοχλήσει. CMM μας έχει την υποστήριξη διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας με τη διπλή παθητική απόσβεση δόνησης που ενσωματώνεται άμεσα στο πλαίσιο μηχανών. Κατά συνέπεια η μηχανή μπορεί να τοποθετηθεί κατάλληλα κοντά στην παραγωγή. Καμία ανάγκη το ειδικό ίδρυμα για αυτό το CMM στις περισσότερες περιπτώσεις.

 

Υψηλός - ποιοτικός γρανίτης worktable:

Το Worktable είναι η υποστήριξη όλου του CMM, η ποιότητά της είναι σημαντική για την απόδοση! CMM μας γίνεται με το βαριού και σταθερού φυσικό γρανίτη υψηλής ακρίβειας, worktable από «το υποστήριγμα TAI» αυτό μπορεί να υποστηρίξει την απόσβεση δόνησης και να βελτιώσει την απόδοση CMM.

 

Εσωκλειόμενοι οδηγοί σε όλους τους άξονες:

Το περιβάλλον του CMM έχει την ακριβή απαίτηση, αλλά μερικοί διαφορετικοί όπως η θερμοκρασία και η σκόνη είναι δυνατοί στο δωμάτιο μέτρησης. Σαν πρότυπα, όλες CNC μας οι μηχανές εγκαθίστανται με τους εσωκλειόμενους οδηγούς. Αυτό προστατεύει τους τρόπους οδηγών από τη ζημία, το ρύπο, και τις άμεσες θερμικές επιρροές. Αυτό μπορεί να αποτρέψει τις εξωτερικές αλλαγές σκόνης και θερμοκρασίας. Είναι σημαντικό για τη χρήση στο σκονισμένο περιβάλλον.

 

Τριβή «αυτόματη αποκαθιστώντας» μετάδοση:

CMM μετάδοση τριβής χρήσεών μας, και έχει το «αυτόματο αποκαθιστώντας» σύστημα σε όλους τους άξονες. Το σύστημα μετάδοσης που χρησιμοποιεί «σταθερό + τη δομή αναστολής μικροϋπολογιστών» για να εξασφαλίσει μετάδοση είναι παράλληλο με τον τρόπο οδηγών. Αυτός κάνει τη μετρώντας μηχανή κατά ένα μεγάλο μέρος συντήρηση-ελεύθερη.

 

Εισαγόμενα μέρη κλειδί:

Τα μέρη κλειδί είναι σημαντικότερα για το σταύλο της μηχανής. Μόνο με το καλύτερο σχέδιο και την καλύτερη ποιότητα των μερών κλειδί μπορεί να κάνει το μακροπρόθεσμο σταύλο CMM. Όλα τα μέρη κλειδί είναι διάσημα εμπορικά σήματα (σερβο μηχανή, σύστημα μετάδοσης, αεροκίνητο σύστημα κ.λπ.). Αυτό μπορεί να κάνει την καλύτερη ζωή ακρίβειας και υπηρεσιών του CMM.

 

RENISHAW οπτική κλίμακα:

Η οπτική κλίμακα είναι ενός κλίμακας από του περισσότερου σημαντικού μέρους για CMM RENISHAW είναι η καλύτερη σημαία στην περιοχή CMM μερών. Έχει τα καλύτερα προϊόντα και την καλύτερη φήμη υπηρεσιών! CMM οπτική κλίμακα ακρίβειας χρήσης μας πάντα RENISHAW υψηλή. Το ψήφισμα είναι 0,05 um.

 

Τρόπος οδηγών πλαισίου ρουλεμάν αέρα και σε στις 4 πλευρές:

Φέρων τρόπος οδηγών αέρα που χρησιμοποιεί τη 4 πλευρές δομή! Αυτό είναι το σύμβολο του σταύλου και της ποιότητας! Σε CMM μας, κάθε άξονας έχει πολλούς ρυθμιστές πίεσης αέρα στις διαφορετικές κατευθύνσεις και τα πνευματικά ρουλεμάν, δακτυλιοειδή πνευματικά φέροντα όργανα εγγυήσεων σχεδίου σταθερά κατά τη διάρκεια της κίνησης.

 

Μικρή τεχνολογία τρυπών:

Κατανάλωση αέρα: 150NL/Min. η μικρή τεχνολογία τρυπών, αυτό κάνει τη συμπυκνωμένη ζώνη μεταξύ του ρουλεμάν αέρα και του τρόπου οδηγών. Μπορεί να αντισταθμίσει τη λίγη θερμότητα προέρχεται από την τριβή κινήσεων! Αυτή η τεχνολογία βελτιώνει τη θερμική σταθερότητα του CMM και κρατά τη μακροπρόθεσμη σταθερότητα ακρίβειας.

 

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

                                           

Λογικός-DMIS

Λογικός - DMIS είναι ένα πρόσφατα αναπτυγμένο μεγάλης κλίμακας ενσωματωμένο τρισδιάστατο πακέτο λογισμικού μέτρησης. Εκτός από την ανάπτυξη και το σχέδιο του λογισμικού στούντιο, που λαμβάνει υπόψη τις απαιτήσεις των αρχαρίων για την εύκολες εκμάθηση και τη χρήση του λογισμικού και τις λειτουργικές απαιτήσεις των υψηλού επιπέδου χρηστών για το λογισμικό, το πιο σημαντικό, έχει γίνει ένα πρότυπο για CMM τυποποίηση λογισμικού μέτρησης.
Τα λογικά προγράμματα DMIS σχεδιάζονται με τον πλήρη και εγγενή πυρήνα DMIS μέχρι την έκδοση 5.0 DMIS, το οποίο είναι συνολικά διαφορετικό από την αποκαλούμενη «υποστήριξη DMIS» (ο πυρήνας δεν είναι DMIS). Όπως είναι γνωστό, DMIS έχει γίνει πρότυπα του ISO (ISO 22093:2003)

Τρισδιάστατη ισότιμη μετρώντας μηχανή ηλίου με τη μαρμάρινη βάση 0

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΛΕΓΧΩΝ

                                        

Κεφάλι ελέγχων: Μηχανοποιημένα PH20MT κεφάλια ελέγχων από RENISHAW

 

Το Renishaw PH20 είναι ένα άλλο καινοτόμο προϊόν μέτρησης που προωθείται από Renishaw την επιχείρηση, η οποία βελτιώνει πολύ την απόδοση CMM.

Αυτό είναι την πρώτη φορά ότι η τεχνολογία πέντε άξονα που αναπτύσσεται για το σύστημα μέτρησης Revo (που έχει κερδίσει πολλά βραβεία) έχει χρησιμοποιηθεί στις εφαρμογές ώθησης διάφορων CMM προδιαγραφών.

Η stepless δυνατότητα προσδιορισμού θέσης PH20, που είναι εύκολο να μετρηθεί και να αγγίξει σε οποιαδήποτε γωνία, μπορεί να εξασφαλίσει την καλύτερη μέτρηση κομματιών προς κατεργασία και να ελαχιστοποιήσει τους χρόνους αντικατάστασης του ελέγχου. Η σύγχρονη κίνηση πέντε άξονα μπορεί να μετρήσει το μεγάλο κομμάτι προς κατεργασία σε CMM με την ελαχιστοποίηση του διαστήματος που απαιτείται για την περιστροφή της μέτρησης του καθίσματος γύρω από το κομμάτι προς κατεργασία.

 

Τρισδιάστατη ισότιμη μετρώντας μηχανή ηλίου με τη μαρμάρινη βάση 1      Τρισδιάστατη ισότιμη μετρώντας μηχανή ηλίου με τη μαρμάρινη βάση 2

 

Χτισμένος στον έλεγχο βιομηχανικά τυποποιημένων TP20

PH20 οι χρήστες βάσεων δοκιμής μπορούν άμεσα να χρησιμοποιήσουν μια σειρά του ώριμου tp20 εξετάζουν τις επικεφαλής ενότητες για να παρέχουν ποικίλες μέτρηση δύναμης, επιλογές αντίληψης κατεύθυνσης και ράβδους επέκτασης για να καλύψουν τις απαιτήσεις εφαρμογής. Η μαγνητική ενότητα μπορεί να παρέχει την προστασία σύγκρουσης και να πραγματοποιήσει την αυτόματη ανταλλαγή με τη χρησιμοποίηση του πλαισίου ανταλλαγής mcr20ni.

PH20MT μηχανοποίησε τα κεφάλια ελέγχων από RENISHAW: Αυτό το σύστημα επιτρέπει γρήγορα, πλήρης και επαναλαμβανόμενη μέτρηση των πιό σύνθετων κομματιών προς κατεργασία. Χάρι στη δυνατότητα περιστροφής η μηχανή γίνεται ένας τρόπος 5 που μετρά τη μηχανή και επιτρέπει τη σημαντική μέτρηση εξοικονομητική χρόνου ειδικά με τα απλά κομμάτια.

 

Επανάληψη της θέσης:                  +0.5 μm

Τοποθετώντας βήματα:                             Απεριόριστος, αυθαίρετος

Περιστρεφόμενος άξονας:                                360°

Άξονας ταλάντευσης:                                    0° - 115°

Συνολικός αριθμός των θέσεων:             Αμέτρητος

Λειτουργική θερμοκρασία:             10-40℃

 

Έλεγχος: Ενότητα TP20 SF

 

Έλεγχος: Συνέλευση ελέγχων τετρ.μέτρου

Αριθμός Όνομα Προδιαγραφές Qty
Α-5004-7585 Ράβδος επέκτασης ελέγχων 10mm 2
Α-5004-7586 Ράβδος επέκτασης ελέγχων 20mm 2
Α-5000-7806 Έλεγχος σφαιρών Φ1×10mm 2
Α-5000-3603 Έλεγχος σφαιρών Φ2×20mm 2
Α-5000-3604 Έλεγχος σφαιρών Φ3×10mm 2
Α-5000-4161 Έλεγχος σφαιρών Φ4×20mm 2
Α-5000-2286 Έλεγχος σφαιρών Φ5×50mm 1
  Κλειδί ελέγχων   2
Σύνολο: 8 τύπος   PC 15

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Unimetro Precision Machinery Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Henry Wong

Τηλ.:: +8615622339151

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα