Αρχική Σελίδα

Unimetro Precision Machinery Co., Ltd

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
1 2 3

Unimetro Precision Machinery Co., Ltd

 

UNIMETRO CO. ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ, ΕΠΕ

 

 

 

Unimetro, ο μετρώντας εμπειρογνώμονας και ο σύμβουλος του ποιοτικού ελέγχου και της διαχείρισης.

Από καθιερωμένος το 2008, Unimetro έχει αφιερώσει πάντα στην έρευνα, αναπτυσσόμενος andmanufacturingofmeasuringtechnologyandproducts. Το Especiallyfor το 2$ο 3Dcomposite που μετρά Unimetro είναι ο ηγέτης της βιομηχανίας.

Η ομάδα μας είναι επαγγελματική και εμπαθής, το οποίο έχει περισσότερο από 10 έως 20 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία μετρολογίας. Θα χρησιμοποιήσουμε τη γνώση και την εμπειρία μας για να προσφέρουμε στους πελάτες και στους διανομείς μας το καλύτερο μετρώντας τη λύση, και αυτός ο τελευταίος στο στάδιο του προτύπου που επιλέγει, υποστήριξη τεχνολογίας, μετά από την υπηρεσία πωλήσεων και τη συνεχή εκπαιδευτική υπηρεσία.

 

Κίνα Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0


Το Unimetro συνεργάζεται με πολλές επαγγελματικές επιχειρήσεις και την εργασία πολύ που κλείνουν ο ένας στον άλλο για να αναπτύξει τα καλύτερα προϊόντα ή τις λύσεις, εξασφαλίζει ότι μπορούμε να προσφέρουμε μια πλήρη γραμμή παραγωγής, στη satisfydifferent απαίτηση μέτρησης από τους διαφορετικούς πελάτες. Someofthebrands συνεργαζόμαστε όπως απαριθμούνται: Renishaw, εξωτερικός-σειρά, IDS, THK, Panasonic, Sentec, κ.λπ….

Τα προϊόντα Unimetro χρησιμοποιούνται ευρέως στις διαφορετικές βιομηχανίες όπως τα μέταλλα, η σχηματοποίηση, το PCB, η ηλεκτρονική, το πλαστικό, η συμπίεση, η ωρολογιακή βιομηχανία, τα αυτοκίνητα, και το LCD. Τα προϊόντα μας είναι εμπιστευμένοι συνεργάτες στο στάδιο του ποιοτικού ελέγχου, του σχεδίου προϊόντων και του ελέγχου διεργασίας στα εργοστάσια των πελατών.

Το Unimetro θα συνεχίσει την πίστη υψηλού - ποιότητα και η καλύτερη υπηρεσία, που προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα και τις λύσεις στους διανομείς και στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.

 

Κίνα Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 

VMM μέτρηση της μηχανής

 

Καθολικό σύστημα επιθεώρησης εργαλείων 

RANGER600

 

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ σειρά

CNC αυτόματη μηχανή Measruement οράματος

 

ΠΡΟΣΘΕΤΗ σειρά

Χειρωνακτική μηχανή μέτρησης οράματος

 

ΑΥΤΟΣ σειρά 

CNC τύπων ατσάλινων σκελετών αυτόματη μηχανή μέτρησης οράματος

 

Κίνα Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

 

 

CMM μέτρηση της μηχανής

 

Σειρά ταχύπλοων σκαφών

Τρισδιάστατη CMM ισότιμη μετρώντας μηχανή τύπων γεφυρών

 

Σειρά πλοηγών

Τρισδιάστατη ισότιμη μετρώντας μηχανή τύπων ατσάλινων σκελετών

 

Σειρά θαύματος

Βιομηχανία τρισδιάστατο Coodinate φορμών που μετρά τη μηχανή

 

Κίνα Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

 

 

 

Ευρεία εφαρμογή

Χάρι στο ελαφρύ σχέδιο δομών, η ΠΡΟΣΘΕΤΗ μηχανή μέτρησης οράματος σειράς προσφέρει την πολύ ευρύτερη σειρά εφαρμογής. Η ΠΡΟΣΘΕΤΗ σειρά είναι σε θέση να χρησιμοποιηθεί στα εργαστήρια, QC δωμάτια, ακόμη και κέντρο Ε&Α που έχει πραγματικά το διάστημα ορίου ως ακριβή μετρώντας συσκευή υπολογιστών γραφείου. Στο μεταξύ, η σημαντική ακρίβεια μέτρησης της ΠΡΟΣΘΕΤΗΣ σειράς το καθιστά πιό προσαρμόσιμο στην ακριβή απαίτηση μέτρησης. Είναι μια ισχυρή μετρώντας συσκευή για τα μέταλλα, την ηλεκτρονική, τα προϊόντα 3C, το PCB ή τις βιομηχανίες πλαστικών κ.λπ.

 

 

Κίνα Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

 

 

 

 Περίπου εμείς

 

UNIMETRO σας βοηθά για να χτίσει την επιχείρησή σας!
UNIMETRO είναι ο επαγγελματικός κατασκευαστής της μετρολογίας με πάνω από 10 έτη εμπειρίας. Προσφέρουμε τα προϊόντα υψηλής επίδοσης με τη λογική τιμή. Και οι επαγγελματικοί συνεργάτες από την παγκόσμια αγορά είναι πάντα ευπρόσδεκτοι να μας ενώσουν και UNIMETRO θα προσφέρει πάντα το καλύτερες μάρκετινγκ και τη τεχνική υποστήριξη.

 

Κίνα Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

 

Η υπηρεσία μας

UNIMETRO αφιερώνει για να προσφέρει τα καλύτερες προϊόντα μετρολογίας και τη λύση, επίσης προσφορά το καλύτερο μετά από την υπηρεσία πωλήσεων. Η ελεύθερη σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη, η βελτίωση ελεύθερου λογισμικού και η γρήγορη αντίδραση μετά από το salesservice εξασφαλίζουν την ικανοποίηση των πελατών και των εμπόρων μας.

 

Παγκόσμια αγορά

Οι έμποροι ή οι διανομείς είναι σε όλο τον κόσμο ευπρόσδεκτοι και θα προσφέρουμε fullsupport σε εμπορικό και τεχνικό phase.UNIMETRO παρέχουμε πάντα στα προϊόντα την καλύτερη αναλογία απόδοσης τιμών και την καλύτερη υπηρεσία.

 

COem και ειδική λύση μέτρησης

UNIMETRO είναι διαθέσιμο για την υπηρεσία cOem για τους διανομείς μας.

Χάρι στην επαγγελματική τεχνική ομάδα UNIMETRO, είμαστε επίσης ικανοί για ποικίλλουμε τα είδη ειδικής λύσης μέτρησης ή η ανάπτυξη συσκευών, παρακαλώ συμβουλεύεται στο μηχανικό μας εάν έχετε τέτοιο είδος απαίτησης.

 
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : UNIMETRO, SUNNYOO, GDXH, BOMATEC, SINO, UWC

Αριθμός Υπαλλήλων : 40~50

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-6000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 40% - 50%

ιστορία της εταιρίας

Ιδρύθηκε το 2007, Unimetro ξεκίνησε από την Παρασκευή το μηχάνημα μέτρησης όραμα. Για χρόνια εμπειρίας έχουμε ήδη στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας Κίνα μετρολογία και ολοκληρωμένη όλους η καλύτερη πηγή στη βιομηχανία. Μέχρι σήμερα έχουμε bulit και πούλησε χιλιάδες όραμα μέτρησης μηχάνημα και μηχανές τρισδιάστατες συντεταγμένες στην Κίνα, και έχουν καλύτερη αλυσίδα εφοδιασμού για να εξασφαλίσει όλα τα προϊόντα μας φθάνουν το δυνατόν καλύτερη ποιότητα για τους πελάτες μας.

Και εμείς καταφύγιο σταμάτησε να μας ρυθμό και καινοτομίας, και όταν έχουμε δημιουργήσει μια πλήρη σειρά προϊόντων για τη μετρολογία ξεκινήσαμε oversea πωλήσεων το 2012. Με ποικίλλει από συνεργασία με τον παγκόσμιο ευρύ εργοστάσια και μετρολογία εμπειρογνώμονες μας έχουν βελτιωθεί τα προϊόντα σε ένα διεθνές πρότυπο.

Unimetro κάνει καθολική μετρολογίας, προσφέρουμε μετρολογίας καθολική λύση σε ευρύ φάσμα κόσμο. Δεν κατασκευάζουμε τα καλύτερα μετρολογία στον κόσμο, αλλά δεσμευόμαστε να χτίσει το μετρολογίας με την καλύτερη σχέση τιμής απόδοσης.

υπηρεσία της εταιρίας

 

Προσφέρουμε την καλύτερη λύση μετρολογίας και την υπηρεσία cOem για τους πελάτες μας, επίσης τεχνική και εμπορική υποστήριξη. Η συνεργασία με Unimetro είναι η καλύτερη είσοδος για περισσότερη εμπειρία των υψηλών ταξινομώντας κινεζικών προϊόντων μετρολογίας. 

 

Η μακρινή σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη, στην εγκατάσταση περιοχών, τεχνική κατάρτιση, συμβουλευτική υπηρεσία είναι όλες μετρολογίας διαθέσιμη από Unimetro. Έχουμε την επαγγελματική εξαγωγή, πριν από τις πωλήσεις και μετά από το τμήμα πωλήσεων για τους συνεργάτες μας, προσφέρουμε τα επαγγελματικότερες προϊόντα και την υπηρεσία για τους πελάτες μας. 

 

Για τις περισσότερη πληροφορίες ή υποστήριξη παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τους αντιπροσώπους ή το εξάγον τμήμα μας. 

 

 

Ομάδα επιχείρησης

Έχουμε την παραγωγή, Ε&Α, πριν και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων, εξαγωγή και το συμβουλευτικό τμήμα, εξασφαλίζει οι πελάτες ότι μας έχουν την καλύτερη εμπειρία της συνεργασίας.

 

Το Unimetro έχει επίσης 2 κλάδους στο Χογκ Κογκ, για να προσφέρει το καταλληλότερο αγοράζοντας κανάλι για τους αγοραστές. Οι πελάτες πρέπει μόνο να στείλουν τη διαταγή, να πληρώσει ή L/C άμεσα στον απολογισμό κλάδων του Χογκ Κογκ μας, και θα τακτοποιήσουμε την εξαγωγή στην περιοχή πελατών. Αποφυγή της ακριβούς και περίπλοκης διαδικασίας συναλλάγματος της Κίνας. Οι πελάτες ή οι έμποροι είναι ευκολότερο να παρθούν τα ιδανικά προϊόντα σε πολύ πιό σύντομο χρονικό διάστημα. Πιό εύκαμπτος για τους εμπόρους για να διαχειριστούν τις πωλήσεις προγραμματίστε και απόθεμα.