Αρχική Σελίδα

Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Δεν έχουμε οποιοδήποτε απόθεμα του DRO και των γραμμικών κλιμάκων. Θα σας έρθω σε επαφή με αυτές τις μέρες για τη νέα διαταγή…

—— David

Η νέα λειτουργία του VMM λογισμικού φαίνεται συμπαθητική. Θα έχω τον πελάτη μου να σας δοκιμάσει και να κοινοποιήσει σε το αποτέλεσμα, σας ευχαριστώ για τη βοήθεια στο λογισμικό.

—— Francisco Ferrari

Έχουμε λάβει την αποστολή. Ευχαριστίες. Όλα τα προϊόντα είναι λεπτά και έχουμε πωλήσει ήδη τα μισά από τα.

—— Nidhi

Έχουμε την άριστη απάντηση αγοράς των προϊόντων σας, παρακαλώ κρατήστε τη σταθερούς ποιότητα και τον ανεφοδιασμό.

—— Jason Kim

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

   

  UNIMETRO CO. ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ, ΕΠΕ

   

   

  Unimetro, ο μετρώντας εμπειρογνώμονας και ο σύμβουλος του ποιοτικού ελέγχου και της διαχείρισης.

  Από καθιερωμένος το 2008, Unimetro έχει αφιερώσει πάντα στην έρευνα, αναπτυσσόμενος andmanufacturingofmeasuringtechnologyandproducts. Το Especiallyfor το 2$ο 3Dcomposite που μετρά Unimetro είναι ο ηγέτης της βιομηχανίας.

  Η ομάδα μας είναι επαγγελματική και εμπαθής, το οποίο έχει περισσότερο από 10 έως 20 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία μετρολογίας. Θα χρησιμοποιήσουμε τη γνώση και την εμπειρία μας για να προσφέρουμε στους πελάτες και στους διανομείς μας το καλύτερο μετρώντας τη λύση, και αυτός ο τελευταίος στο στάδιο του προτύπου που επιλέγει, υποστήριξη τεχνολογίας, μετά από την υπηρεσία πωλήσεων και τη συνεχή εκπαιδευτική υπηρεσία.

   

  Unimetro Precision Machinery Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0


  Το Unimetro συνεργάζεται με πολλές επαγγελματικές επιχειρήσεις και την εργασία πολύ που κλείνουν ο ένας στον άλλο για να αναπτύξει τα καλύτερα προϊόντα ή τις λύσεις, εξασφαλίζει ότι μπορούμε να προσφέρουμε μια πλήρη γραμμή παραγωγής, στη satisfydifferent απαίτηση μέτρησης από τους διαφορετικούς πελάτες. Someofthebrands συνεργαζόμαστε όπως απαριθμούνται: Renishaw, εξωτερικός-σειρά, IDS, THK, Panasonic, Sentec, κ.λπ….

  Τα προϊόντα Unimetro χρησιμοποιούνται ευρέως στις διαφορετικές βιομηχανίες όπως τα μέταλλα, η σχηματοποίηση, το PCB, η ηλεκτρονική, το πλαστικό, η συμπίεση, η ωρολογιακή βιομηχανία, τα αυτοκίνητα, και το LCD. Τα προϊόντα μας είναι εμπιστευμένοι συνεργάτες στο στάδιο του ποιοτικού ελέγχου, του σχεδίου προϊόντων και του ελέγχου διεργασίας στα εργοστάσια των πελατών.

  Το Unimetro θα συνεχίσει την πίστη υψηλού - ποιότητα και η καλύτερη υπηρεσία, που προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα και τις λύσεις στους διανομείς και στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.

   

  Unimetro Precision Machinery Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

   

   

  VMM μέτρηση της μηχανής

   

  Καθολικό σύστημα επιθεώρησης εργαλείων 

  RANGER600

   

  ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ σειρά

  CNC αυτόματη μηχανή Measruement οράματος

   

  ΠΡΟΣΘΕΤΗ σειρά

  Χειρωνακτική μηχανή μέτρησης οράματος

   

  ΑΥΤΟΣ σειρά 

  CNC τύπων ατσάλινων σκελετών αυτόματη μηχανή μέτρησης οράματος

   

  Unimetro Precision Machinery Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

   

   

   

  CMM μέτρηση της μηχανής

   

  Σειρά ταχύπλοων σκαφών

  Τρισδιάστατη CMM ισότιμη μετρώντας μηχανή τύπων γεφυρών

   

  Σειρά πλοηγών

  Τρισδιάστατη ισότιμη μετρώντας μηχανή τύπων ατσάλινων σκελετών

   

  Σειρά θαύματος

  Βιομηχανία τρισδιάστατο Coodinate φορμών που μετρά τη μηχανή

   

  Unimetro Precision Machinery Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

   

   

   

   

  Ευρεία εφαρμογή

  Χάρι στο ελαφρύ σχέδιο δομών, η ΠΡΟΣΘΕΤΗ μηχανή μέτρησης οράματος σειράς προσφέρει την πολύ ευρύτερη σειρά εφαρμογής. Η ΠΡΟΣΘΕΤΗ σειρά είναι σε θέση να χρησιμοποιηθεί στα εργαστήρια, QC δωμάτια, ακόμη και κέντρο Ε&Α που έχει πραγματικά το διάστημα ορίου ως ακριβή μετρώντας συσκευή υπολογιστών γραφείου. Στο μεταξύ, η σημαντική ακρίβεια μέτρησης της ΠΡΟΣΘΕΤΗΣ σειράς το καθιστά πιό προσαρμόσιμο στην ακριβή απαίτηση μέτρησης. Είναι μια ισχυρή μετρώντας συσκευή για τα μέταλλα, την ηλεκτρονική, τα προϊόντα 3C, το PCB ή τις βιομηχανίες πλαστικών κ.λπ.

   

   

  Unimetro Precision Machinery Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

   

   

   

   Περίπου εμείς

   

  UNIMETRO σας βοηθά για να χτίσει την επιχείρησή σας!
  UNIMETRO είναι ο επαγγελματικός κατασκευαστής της μετρολογίας με πάνω από 10 έτη εμπειρίας. Προσφέρουμε τα προϊόντα υψηλής επίδοσης με τη λογική τιμή. Και οι επαγγελματικοί συνεργάτες από την παγκόσμια αγορά είναι πάντα ευπρόσδεκτοι να μας ενώσουν και UNIMETRO θα προσφέρει πάντα το καλύτερες μάρκετινγκ και τη τεχνική υποστήριξη.

   

  Unimetro Precision Machinery Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

   

  Η υπηρεσία μας

  UNIMETRO αφιερώνει για να προσφέρει τα καλύτερες προϊόντα μετρολογίας και τη λύση, επίσης προσφορά το καλύτερο μετά από την υπηρεσία πωλήσεων. Η ελεύθερη σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη, η βελτίωση ελεύθερου λογισμικού και η γρήγορη αντίδραση μετά από το salesservice εξασφαλίζουν την ικανοποίηση των πελατών και των εμπόρων μας.

   

  Παγκόσμια αγορά

  Οι έμποροι ή οι διανομείς είναι σε όλο τον κόσμο ευπρόσδεκτοι και θα προσφέρουμε fullsupport σε εμπορικό και τεχνικό phase.UNIMETRO παρέχουμε πάντα στα προϊόντα την καλύτερη αναλογία απόδοσης τιμών και την καλύτερη υπηρεσία.

   

  COem και ειδική λύση μέτρησης

  UNIMETRO είναι διαθέσιμο για την υπηρεσία cOem για τους διανομείς μας.

  Χάρι στην επαγγελματική τεχνική ομάδα UNIMETRO, είμαστε επίσης ικανοί για ποικίλλουμε τα είδη ειδικής λύσης μέτρησης ή η ανάπτυξη συσκευών, παρακαλώ συμβουλεύεται στο μηχανικό μας εάν έχετε τέτοιο είδος απαίτησης.

   

 • OEM / ODM

   

   

   

 • Ε & Α

  Έχουμε το ισχυρό τμήμα Ε&Α μηχανικού, ηλεκτρονικής και λογισμικού. Συνεχίζουμε για να ικανοποιήσουμε την απαίτηση της αγοράς. Τα προϊόντα Unimetro συνεχίζουν πάντα για να είναι ανταγωνιστικότερα. Επίσης το τμήμα Ε&Α είναι η βάση του cOem και ο ODM, επιτρέπει σε μας για να προσφέρει όχι μόνο τα τυποποιημένα προϊόντα μετρολογίας, αλλά και μέτρηση της γραμμής, της αυτοματοποίησης ή των προσαρμοσμένων μηχανών. 

   

  Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε υποστήριξη στα τεχνικά ζητήματα, παρακαλώ ακριβώς ελάτε σε επαφή με το τμήμα υπηρεσιών μας που συμβουλεύεται. 

Στοιχεία επικοινωνίας
Unimetro Precision Machinery Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Jane Chen

Τηλ.:: +8615622339151

Φαξ: 86-769-81601126

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)