aboutus

Unimetro Precision Machinery Co., Ltd

Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Unimetro Precision Machinery Co., Ltd
1 2 3
Unimetro Precision Machinery Co., Ltd
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: UNIMETRO, SUNNYOO, GDXH, BOMATEC, SINO, UWC
Αριθμός Υπαλλήλων: 80~90
Ετήσιες πωλήσεις: 5000000-6000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2007
Εξαγωγή pc: 40% - 50%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Από καθιερωμένος το 2007, UNIMETRO έχει εστιάσει στην έρευνα και την ανάπτυξη και την κατασκευή της ισότιμης τεχνολογίας μέτρησης. Έχουμε λάβει 15 τεχνολογίες διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας πυρήνων και έχουμε κερδίσει τον τίτλο της εθνικής επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας. Συγχρόνως, UNIMETRO ήταν στο κύριο επίπεδο στον τομέα της τρισδιάστατης σύνθετης τεχνολογίας μέτρησης!

Κίνα Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0
Το 2016, UNIMETRO άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην υπερπόντια επιχείρηση. Αυτή τη στιγμή, έχει τις πωλήσεις οργάνωσης και τα κέντρα υπηρεσιών σε περισσότερες από 20 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, που παρέχει τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε περισσότερους από 2000 πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό σε περισσότερες από 150 βιομηχανίες. UNIMETRO καθορίζεται για να γίνει ο καινοτόμος της βιομηχανίας μέτρησης ακρίβειας και θεωρεί την περαιτέρω βελτίωση της ακρίβειας κατασκευής ως ισόβια αποστολή!

Κίνα Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1
Έχουμε μια ομάδα επαγγελματιών που αγαπούν τη σταδιοδρομία μετρολογίας. Με 10 έτη της ομάδας επαγγελματικές τεχνικές γνώσεις και περισσότερο από εμπειρίας σε οπτική βιομηχανία μέτρησης, τρισδιάστατος-cmm βιομηχανία ανίχνευσης και το μεταβλητό σε απευθείας σύνδεση τομέα ανίχνευσης, παρέχουμε στους πελάτες τις πλήρεις λύσεις μέτρησης. Το Unimetro διατηρεί τη συνεργασία με Renishaw, την εξωτερική σειρά, IDS, THK, τη Panasonic, sentech και άλλες επιχειρήσεις τεχνολογίας μέτρησης για να εμπλουτίσει συνεχώς τη γραμμή παραγωγής για να παρέχει στους χρήστες τις πληρέστερες λύσεις υπηρεσιών προϊόντων για να καλύψει τις απαιτήσεις ανίχνευσης στους διαφορετικούς τομείς.

Κίνα Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2
Η μετρολογία Unimetro όχι μόνο έχει τα προϊόντα πυρήνων όπως η όργανο μέτρησης εικόνας, η ισότιμη όργανο μέτρησης και ο προβολέας περιγράμματος, αλλά και έχει τα τμήματα πυρήνων της οπτικής μετρολογίας, όπως CMM ελεγκτής, ο φακός, το σύστημα καμερών, ξύνοντας κυβερνήτης, CMM και CMM προσάρτημα, το σύστημα πηγής φωτός, κ.λπ.
Οι πελάτες μας διανέμονται ευρέως στο υλικό, τη φόρμα, τον πίνακα κυκλωμάτων, τα ηλεκτρονικά συστατικά, τα πλαστικά/λαστιχένια προϊόντα, τα μέρη σφράγισης, τα ρολόγια και τα ρολόγια, συνδετήρες, αυτοκινητικά εργαλεία δοκιμής, αυτοκινητική κατασκευή, δοκιμή οθόνης αφής και άλλοι τομείς, δοκιμή μπουκαλιών κενές και άλλο βιομηχανίες. Στην εξασφάλιση ποιότητας, το σχέδιο προϊόντων, ο έλεγχος διεργασίας και άλλες σημαντικές συνδέσεις, έχουν γίνει αξιόπιστος συνεργάτης πολλών γνωστών επιχειρήσεων.

Κίνα Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

15 20 150 2000
Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πυρήνων χώρες και περιοχές Εφαρμογή βιομηχανίας Περίπτωση πελατών
PATEHT ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
Οπτική μηχανή μέτρησης
Οπτική μηχανή μέτρησης
Οπτική μηχανή μέτρησης
Οπτική μηχανή μέτρησης

Ιστορία

Καθιερωμένος το 2007, Unimetro που αρχίζει από την κατασκευή της μηχανής μέτρησης οράματος. Για χρόνια της εμπειρίας ήμαστε στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας μετρολογίας της Κίνας και ενσωματώσαμε όλο τον καλύτερο πόρο στη βιομηχανία. Μέχρι σήμερα έχουμε χτίσει και έχουμε πωλήσει χιλιάδες μηχανή μέτρησης οράματος και τρισδιάστατες μηχανές συντεταγμένων στην Κίνα, και έχουμε την καλύτερη αλυσίδα εφοδιασμού για να εξασφαλίσουμε ότι όλα τα προϊόντα μας φθάνουν στην πιθανή καλύτερη ποιότητα για τους πελάτες μας.
Και λιμάνι σταματήσαμε το ρυθμό και την καινοτομία μας, όταν δημιουργήσαμε μια πλήρη γραμμή παραγωγής για τη μετρολογία που αρχίσαμε τις oversea πωλήσεις το 2012. Με ποικίλλει της συνεργασίας με τα παγκόσμιους εργοστάσια και τους εμπειρογνώμονες μετρολογίας που έχουμε βελτιώσει τα προϊόντα σε ένα διεθνές πρότυπο.
Το Unimetro κάνει την καθολική μετρολογία, προσφέρουμε την καθολική λύση μετρολογίας στην παγκόσμια σειρά. Δεν χτίζουμε την καλύτερη μετρολογία στον κόσμο, αλλά δεσμεύουμε να χτίσουμε τη μετρολογία με την καλύτερη απόδοση τιμών.

Υπηρεσία

Προσφέρουμε την καλύτερη λύση μετρολογίας και την υπηρεσία cOem για τους πελάτες μας, επίσης τεχνική και εμπορική υποστήριξη. Η συνεργασία με Unimetro είναι η καλύτερη είσοδος για περισσότερη εμπειρία των υψηλών ταξινομώντας κινεζικών προϊόντων μετρολογίας.
Η μακρινή σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη, στην εγκατάσταση περιοχών, τεχνική κατάρτιση, συμβουλευτική υπηρεσία είναι όλες μετρολογίας διαθέσιμη από Unimetro. Έχουμε την επαγγελματική εξαγωγή, πριν από τις πωλήσεις και μετά από το τμήμα πωλήσεων για τους συνεργάτες μας, προσφέρουμε τα επαγγελματικότερες προϊόντα και την υπηρεσία για τους πελάτες μας.
Για τις περισσότερη πληροφορίες ή υποστήριξη παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τους αντιπροσώπους ή το εξάγον τμήμα μας.

Η ομάδα μας

Έχουμε την παραγωγή, Ε&Α, πριν και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων, εξαγωγή και το συμβουλευτικό τμήμα, εξασφαλίζει οι πελάτες ότι μας έχουν την καλύτερη εμπειρία της συνεργασίας.
Το Unimetro έχει επίσης 2 κλάδους στο Χογκ Κογκ, για να προσφέρει το καταλληλότερο αγοράζοντας κανάλι για τους αγοραστές. Οι πελάτες πρέπει μόνο να στείλουν τη διαταγή, να πληρώσει ή L/C άμεσα στον απολογισμό κλάδων του Χογκ Κογκ μας, και θα τακτοποιήσουμε την εξαγωγή στην περιοχή πελατών. Αποφυγή της ακριβούς και περίπλοκης διαδικασίας συναλλάγματος της Κίνας. Οι πελάτες ή οι έμποροι είναι ευκολότερο να παρθούν τα ιδανικά προϊόντα σε πολύ πιό σύντομο χρονικό διάστημα. Πιό εύκαμπτος για τους εμπόρους για να διαχειριστούν τις πωλήσεις προγραμματίστε και απόθεμα.

Κίνα Unimetro Precision Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας