Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΟπτική μηχανή επιθεώρησης

Υψηλός - εξοπλισμός ποιοτικής οπτικός αυτόματος ταξινομώντας ανίχνευσης για την αναγνώριση μιγμάτων/χαρακτήρα κουμπιών

Υψηλός - εξοπλισμός ποιοτικής οπτικός αυτόματος ταξινομώντας ανίχνευσης για την αναγνώριση μιγμάτων/χαρακτήρα κουμπιών

  • High Quality Optical Automatic Sorting Detection Equipment For Button Mixture/Character Recognition
 • High Quality Optical Automatic Sorting Detection Equipment For Button Mixture/Character Recognition

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: UNIMETRO
  Αριθμό μοντέλου: U-ΕΝΑΝΤΙΟΝ

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη περίπτωση
  Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες εργασίας
  Όροι πληρωμής: T / T
  Δυνατότητα προσφοράς: 30 το μήνα
  Επικοινωνία
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Όνομα προϊόντων: Οπτική μηχανή επιθεώρησης Μέτρηση του μεγέθους προϊόντων: 20~100mm
  Διαμόρφωση: COem (εξαρτηθείτε από την απαίτηση μέτρησης) λειτουργίες: Πάνω από 2000 είδη. Μέτρηση της ατέλειας, του μεγέθους, του χρώματος, του ανιχνευτή γραμμωτών κωδίκω
  Ψήφισμα: Μέχρι 1 um (εξαρτηθείτε από το προϊόν) Ταχύτητα ανίχνευσης: Μέχρι 5000pc/min
  Λειτουργώντας τύπος: Πλήρης αυτόματος
  Υψηλό φως:

  digital biological microscope

  ,

  biology lab microscope

  Οπτικός αυτόματος ταξινομώντας εξοπλισμός ανίχνευσης για την αναγνώριση μιγμάτων/χαρακτήρα κουμπιών

   

  Ο οπτικός εξοπλισμός επιθεώρησης είναι ένας αυτόματος εξοπλισμός μέτρηση και διαλογή μεγάλης ακρίβειας που ενσωματώνει το λογισμικό μέτρησης οράματος, τη βιομηχανική κάμερα CCD, τα μηχανήματα, το βιομηχανικό υπολογιστή, το φύσηγμα ηλεκτρικών, βαλβίδων σωληνοειδών και άλλες λειτουργίες.

   

  Μέσω της αυτόματης συσκευής σίτισης (δομένος πιάτο, χειριστής, ζώνη, κ.λπ.), το κομμάτι προς κατεργασία που εξετάζεται και που καλύπτεται μεταφέρεται στο σταθμό ανίχνευσης ένα προς ένα μέσω υλική μεταβιβάζοντας συσκευή για τη μεγάλη φωτογραφία. Κατόπιν, το οπτικό λογισμικό επιθεώρησης αξιολογεί περιεκτικά και δίνει τα αποτελέσματα υπολογισμού. Σύμφωνα με τα προετοιμασμένους καλούς προϊόντα και τους κανόνες σχεδιαγράμματος, τα κομμάτια προς κατεργασία διαιρούνται σε καλά και κακά προϊόντα. Τέλος, η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα χρησιμοποιείται για να φυσήξει τον αέρα στο κομμάτι μηχανών απαλοιφής που αποβάλλει στους διαφορετικούς τύπους παραθύρων, ώστε να επιτευχθούν η ανίχνευση και η λειτουργία διαλογής της ποιοτικής επιθεώρησης κομματιών προς κατεργασία.

   

  Λειτουργία ανίχνευσης

  * Μέτρηση μεγέθους κομματιών προς κατεργασία.

  * Ανίχνευση ατέλειας εμφάνισης κομματιών προς κατεργασία.

  * Αναγνώριση χρώματος και ανίχνευση ατέλειας.

  * Αναγνώριση χαρακτήρα (OCR-miha'nima οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων) και ανίχνευση ατέλειας.

  * Αναγνώριση κώδικα φραγμών και ανίχνευση ατέλειας.

  * Αναγνώριση κωδικοποίησης και ανίχνευση ατέλειας, κ.λπ.

   

  Οπτικά πλεονεκτήματα επιθεώρησης

  * Μη-επαφή, καμία ζημία στο κομμάτι προς κατεργασία.

  * Υψηλή ακρίβεια ανίχνευσης, μέχρι 0.001mm.

  * Γρήγορη ταχύτητα ανίχνευσης, με 5000pcs ανά λεπτό.

  * Βελτιώστε τη γενική αποδοτικότητα της επιχείρησης.

  * Εκτός από πολλές εργατικό δυναμικό και υλικές δαπάνες.

  * Πλήρως αυτόματη ανίχνευση, σταθερός και αξιόπιστος.

  * Υψηλότερη εταιρική ανταγωνιστικότητα.

   

  Τομέας εφαρμογής

  Ευρέως χρησιμοποιημένος στα κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικά προϊόντα, υλικό ακρίβειας, προϊόντα σχηματοποίησης εγχύσεων, βιομηχανική κατασκευή, αυτοκινητική κατασκευή, μηχανική επεξεργασία, μεταλλουργία σκονών, νέα ενέργεια, συστατικά, ηλεκτρικές συσκευές, ιματισμός, καθημερινοί ιατρικοί, φαρμακευτικοί, στρατιωτικοί, αεροδιαστημικοί και άλλοι τομείς αναγκών, τροφίμων.

   

  Οπτικός εξοπλισμός επιθεώρησης κουμπιών

  UNIMETRO κουμπώστε τον οπτικό εξοπλισμό επιθεώρησης, παρέχετε τις αποτελεσματικές λύσεις για τις διάφορες ατέλειες εμφάνισης και τα διαστατικά ποιοτικά προβλήματα στη διαδικασία παραγωγής των διάφορων προϊόντων κουμπιών.
  Αυτόματη οπτική επιθεώρηση των ατελειών και των διαστάσεων εμφάνισης προϊόντων κουμπιών, και ευφυής παραγωγή των εκθέσεων επιθεώρησης.
  Για τους κατασκευαστές προϊόντων κουμπιών για να βελτιστοποιήσουν τη διαδικασία παραγωγής, μειώστε τις δαπάνες παραγωγής, και τελικά εξασφαλίστε ότι τα προϊόντα έχουν την τέλεια ποιότητα.

   

  Προϊόν:

  Κουμπιά της Shell, κουμπιά κραμάτων, κουμπιά μετάλλων, κουμπιά φρούτων, κεραμικά κουμπιά, πλαστικά κουμπιά, αιφνιδιαστικά κουμπιά, κουμπιά κέρατων, κουμπιά της ουρίας, επιμεταλλώνοντας με ηλεκτρόλυση κουμπιά, κ.λπ.

   

  Μέγεθος: 900*1000*1800mm (L*W*H)

  Βάρος: 300kg

  Υψηλός - εξοπλισμός ποιοτικής οπτικός αυτόματος ταξινομώντας ανίχνευσης για την αναγνώριση μιγμάτων/χαρακτήρα κουμπιών 0

   

  Χαρακτηριστικό γνώρισμα:

  1. Αυτόματα ανιχνεύστε τις ατέλειες εμφάνισης και τις διαστάσεις του μεταγωγού.

  2. Όλα τα εξεταστικά στοιχεία εξετάζονται κάποτε.

  3. Η υψηλή μεταβλητότητα, μια ενιαία συσκευή μπορεί να ανιχνεύσει τα πολλαπλάσια προϊόντα μεταγωγών.

  4. Βιομηχανία-οδηγώντας ανίχνευση ατέλειας για την εμφάνιση μεταγωγών.
  5. Η ταχύτητα ανίχνευσης μπορεί να φθάσει σε 800 κομμάτια ανά λεπτό.

  6. Η ακρίβεια ανίχνευσης μπορεί να φθάσει σε 0.001mm.

  7. Αυτόματες ταξινόμηση και απαλοιφή των καλών και ελαττωματικών προϊόντων.
  8. Αυτόματη σίτιση και εξοπλισμένος με την αυτόματη ταΐζοντας χοάνη αποθήκευσης, πολύ που μειώνει τη συχνότητα της χειρωνακτικής σίτισης.
  9. Εξοπλισμένος με τα εισαγόμενα οπτικά συστατικά όπως η Γερμανία, η Ιαπωνία και η Ιταλία.
  10. Ευφυής μορφή δοκιμής παραγωγής για να βοηθήσει να βελτιώσει τη διαδικασία παραγωγής μεταγωγών λίθιου.
  11. Εύκολοι να μάθετε και να χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να εργαστείτε ανεξάρτητα μετά από 1-2 ημέρες της απλής κατάρτισης.
  12. ώρες 7x24 της συνεχούς εργασίας.

   

  Στοιχεία ανίχνευσης

   

  Χαρακτήρας (σημάδι) Αναγνώριση χαρακτήρα, όφσετ χαρακτήρα, ασαφής γραφή, θέση χαρακτήρα, ελλείποντες χαρακτήρες, λανθασμένη τοποθέτηση, ελλείποντες χαρακτήρες, μίγμα διαφορετικών χαρακτήρων, κ.λπ.
  Μίγμα Χρώματα, χαρακτήρες, σφραγίδες, ΛΟΓΟΤΥΠΟ, εμφάνιση και μέγεθος μνήμης των κουμπιών μικτών
  Ανίχνευση μεγέθους Ύψος, εξωτερική διάμετρος, ύψος βημάτων, εξωτερική διάμετρος βημάτων, γωνία, στρογγυλάδα, concentricity
  Εξωτερική ανίχνευση Χρώμα, σάλιασμα, συντριβή, chamfer, παραμόρφωση περιγράμματος, φτωχή επένδυση, ανίχνευση 360° της εξωτερικής άκρης που ραγίζει, ατέλεια, και παραμόρφωση

   

  Υψηλός - εξοπλισμός ποιοτικής οπτικός αυτόματος ταξινομώντας ανίχνευσης για την αναγνώριση μιγμάτων/χαρακτήρα κουμπιών 1

   

  Οπτικό σύστημα επιθεώρησης

  --> Έχουμε αναπτύξει ανεξάρτητα το οπτικό λογισμικό επιθεώρησης για περισσότερο από δέκα έτη. Έχουμε μια ομάδα Ε&Α λογισμικού πυρήνων, και βελτιώνουμε συνεχώς και ενημερώνουμε το λογισμικό για να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα εξεχουσών θέσεων της νέας τεχνολογίας

  --> Οι λειτουργίες λογισμικού είναι πάνω από 2000 είδη, συμπεριλαμβανομένων των ατελειών, χρώμα, μέγεθος, διαρροή χαλκού, OCR-miha'nima οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων και ούτω καθεξής. Είναι ένα ποιοτικό σύστημα ελέγχου που μπορεί να συναντήσει τη γρήγορη ανίχνευση των προϊόντων σε περισσότερες από 100 βιομηχανίες.

  --> Πλήρης αυτόματη ανίχνευση μη-επαφών, καμία ζημία στο κομμάτι προς κατεργασία.

  --> Το λογισμικό είναι προγραμματίσημο και μπορεί να φιλτραρίσει έξω 32 κατηγορίες το πολύ-πολύ. Ακόμη και ποικίλα κομμάτια προς κατεργασία μπορούν να ολοκληρωθούν κάποτε, βελτιώνοντας πολύ τη γενική αποδοτικότητα της επιχείρησης.

  --> Η ταχύτητα ανίχνευσης είναι γρήγορη, μέχρι 5000 κομμάτια ανά λ., το οποίο βελτιώνει πολύ την αποδοτικότητα εργασίας της αλυσίδας ποιοτικού ελέγχου.

  --> Στη γρήγορη διαδικασία ανίχνευσης, το λογισμικό μπορεί επίσης να διατηρήσει την υπερβολιή υψηλός ακρίβεια και την ακρίβεια, σύμφωνα με το διαφορετικό κομμάτι προς κατεργασία, μέχρι 1um.

  --> Από την ανίχνευση στη διαλογή και ακόμη και τη συσκευασία, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για την περιττή χειρωνακτική λειτουργία, που σώζει το κόστος εργασίας, μειώνει τον ανθρώπινο αντίκτυπο στο στάδιο του ποιοτικού ελέγχου, και βελτιώνει πολύ την ακρίβεια.

  --> Το ευφυές λογισμικό, φιλική σελίδα λειτουργίας, απλή λειτουργία, πίνακας μπορεί να επιλέξει τα στοιχεία προσομοίωσης, να ενισχύσει τη γρήγορη επεξεργασία αντίθεσης της μεγάλης batch στοιχείων, και να συνδέσει με το σύστημα cErp, να βελτιώσει την αποδοτικότητα των επιχειρηματικών στοιχείων - επεξεργασία, με μια ματιά.

   

  Υψηλός - εξοπλισμός ποιοτικής οπτικός αυτόματος ταξινομώντας ανίχνευσης για την αναγνώριση μιγμάτων/χαρακτήρα κουμπιών 2 Υψηλός - εξοπλισμός ποιοτικής οπτικός αυτόματος ταξινομώντας ανίχνευσης για την αναγνώριση μιγμάτων/χαρακτήρα κουμπιών 3

   

   

  Ανίχνευση ατέλειας εμφάνισης

  Υψηλός - εξοπλισμός ποιοτικής οπτικός αυτόματος ταξινομώντας ανίχνευσης για την αναγνώριση μιγμάτων/χαρακτήρα κουμπιών 4

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Unimetro Precision Machinery Co., Ltd

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Henry Wong

  Τηλ.:: +8613702327661

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα